La Salle PILDESTI
A se înregistra
Autentifică-te


Ştirile Liceului La Salle
   

1 Decembrie – Spre centenarul Marii Uniri

Cu ocazia sărbătoririi zilei naţionale a României, a fost iniţiat în şcoala noastră proiectul şcolar „Spre cententarul Marii Uniri”. Aces ... Citiţi mai mult.

 

Octombrie – Noiembrie Proiect şcolar „Bucuria ta este şi a mea”

În lunile octombrie-noiembrie, în liceul nostru s-a desfăşurat Proiectul şcolar intitulat „Bucuria ta este şi a mea”. Activităţile au fost ... Citiţi mai mult.

 

17 noiembrie – Balul bobocilor

Balul Bobocilor 2017, al Liceului Tehnologic ,,Șfântul Ioan de La Salle”, și-a desemnat vineri, 17 noiembrie, câștigătorii. Astfel, sub generi ... Citiţi mai mult.

 

27 octombrie - Activitate de voluntariat și vizită la Butea

În luna octombrie, la nivelul Liceului nostru a fost derulată o activitate de voluntariat care a constat în strângerea de fructe, legume și alte ... Citiţi mai mult.

 

„Bread-Baking-Week along the Danube”

În intervalul 7-16 octombrie 2017, Asociaţia „Danube-Netwokers”, împreună cu care avem un parteneriat care durează de trei ani, a organizat o ... Citiţi mai mult.

 

Ziua internaţională pentru reducerea riscului dezastrelor naturale

Cu ocazia Zilei internaţionale pentru reducerea riscului dezastrelor naturale, vineri, 13 octombrie, a avut loc un Exerciţiu pentru situaţii de urg ... Citiţi mai mult.

 

6 octombrie – Lectorat cu părinţii

Vineri, 6 octombrie, a avut loc primul lectorat cu părinţii din noul an şcolar. Prima parte a şedinţei a avut loc în aula de conferinţe şi a ... Citiţi mai mult.

 

25 septembrie – Proiectul „Bread connects”

Vizita reprezentanţilor Asociaţiei Danube-Networkers for Europe din Ulm, Germania. Luni, 25 septembrie, liceul nostru s-a bucurat să primească vi ... Citiţi mai mult.

 

21 septembrie – Ziua Internaţională a Păcii

Joi, 21 septembrie, a fost sărbătorită în întreaga lume Ziua Internaţională a Păcii. Consiliul Internaţional al Tinerilor Lasallieni a propus ... Citiţi mai mult.

 

Elevii claselor IX-a ... XII-a

... Citiţi mai mult.

 

11 septembrie – Început de an școlar

Luni, 11 septembrie, a sunat pentru întâia oară clopoțelul în noul an școlar 2017-2018. Am dorit să începem acest nou an școlar în prezența ... Citiţi mai mult.

 

Excursie de sfârşit de an şcolar

După exact o săptămână de la festivitatea de premiere, joi, 13 iulie, a avut loc tradiţionala excursie de final de curs şcolar. Au participat e ... Citiţi mai mult.

 

Vizita Fraților Provinciali și festivitatea de premiere

După sfânta Liturghie prezidată de pr. Claudiu Eva, din Comunitatea părinţilor Misionari ai Cuvântului Divin, din Cordun, într-un cadru festiv ... Citiţi mai mult.