La Salle PILDESTI
A se înregistra
Autentifică-te


Ştirile Liceului La Salle
   

Crăciun Fericit Tuturor

Crăciun Fericit Tuturor ... Citiţi mai mult.

 

Spectacolul de Crăciun

Devenită deja o tradiție, serbarea de Crăciun, a avut loc joi, 19.12.2019, în sala de sport a liceului. Elevii cei mai talentați și mai curajoș ... Citiţi mai mult.

 

Liturghie de Advent

Timpul Adventului, ca timp de pregătire la Sărbătoarea Nașterii Domnului, a fost marcat și de către comunitatea noastră educativă, prin partic ... Citiţi mai mult.

 

Zi de formare pedagogico-lasalliana

”Dumnezeule, care l-ai ales pe Sfântul Ioan de La Salle pentru a da tinerilor o educație creștină, te rugăm ridică în Biserica ta educatori c ... Citiţi mai mult.

 

Încheierea Anului jubiliar dedicat Tricentenarului lasallian

Pas cu pas, zi de zi, drumul anului jubiliar dedicat Tricentenarului Trecerii la Domnul a Sfântului Ioan de La Salle s-a încheiat. A fost un an tră ... Citiţi mai mult.

 

”Mâinile care ajuta sunt mai sfinte decât gurile care se roagă!"

În data de 20 noiembrie 2019, am început o nouă campanie de strângere de fonduri pentru a face o bucurie copiilor din centrul de plasament "Cămin ... Citiţi mai mult.

 

Balul Bobocilor

Toamna se numără bobocii! Și anul acesta, cei mai curajoși și talentați boboci au participat la mult așteptatul bal al bobocilor. Într-o atmo ... Citiţi mai mult.

 

”20 de mii de pomi plantați în comuna Cordun"

Felicităm cei peste 120 de elevi ai Liceului Tehnologic Sfântul Ioan de La Salle care s-au implicat în data de 9 noiembrie 2019, în proiectul "20 ... Citiţi mai mult.

 

Campania de toamnă ”Voluntarii carității”

Campania de toamnă ”Voluntarii carității” a luat sfârșit. În data de 30 octombrie 2019, am vizitat bătrânii din Casa de bătrâni și boln ... Citiţi mai mult.

 

Expoziție africană

Expoziție africană și prezentare de valori cultural-religioase din Africa, la Liceul La Salle din Pildești. ... Citiţi mai mult.

 

Pelerinaj la Sanctuarul Marian de la Cacica

Peste 200 de elevi de clasa a XII-a au participat sâmbătă, 19 octombrie 2019, la pelerinajul organizat special pentru ei la Sanctuarul Marian de la ... Citiţi mai mult.

 

Zile de conviețuire

Tema motoului din acest an școlar este: ”Imaginează-ți” și dorește să scoată în evidență valoarea creativității. Pentru aprofundarea a ... Citiţi mai mult.

 

Participare la Conferința Provinciei Europa Centrală

În perioada 17-19 octombrie a avut loc la Colegiul La Salle din Bratislava, Slovacia, Conferința Provinciei Europa Centrală. Au fost prezenți repr ... Citiţi mai mult.

 

Bullying – Cum depistăm și combatem acest fenomen?

Joi, 17 octombrie 2019, i-am avut în mijlocul nostru pe reprezentanții Organizației „Salvați copiii”, filiala Neamț. Dialogul purtat cu elevi ... Citiţi mai mult.

 

Reînceperea activităților la Clubul de robotică

9 octombrie, am dat startul unui nou an școlar la Clubul de robotică, cu noi activități, noi proiecte. Succes, dragi elevi, curaj și cât mai mul ... Citiţi mai mult.

 

Zilele internaționale lasalliene pentru pace

La inițiativa Consiliului International al Tinerilor Lasallieni, între 21 septembrie și 21 octombrie au loc Zilele internaționale lasalliene pentr ... Citiţi mai mult.

 

Un nou început!

Cu pași mărunți și pentru unii mai timizi, ne-am adunat în Casa Domnului pentru a păși împreună în noul an școlar dar și pentru a înălț ... Citiţi mai mult.