La Salle PILDESTI
A se înregistra
Autentifică-te


Ştirile Liceului La Salle
   

Serbarea de Crăciun

Crăciunul înseamnă zăpadă, bucurie, vacanță și nu în ultimul rând momente când sunt puse în valoare tradițiile populare specifice acestei ... Citiţi mai mult.

 

Campania „Împreună suntem La Salle”

Adventul are, în fiecare an, un aer magic, ne face să fim mai buni, mai darnici și mai apropiați de cei care au nevoie de ajutorul nostru. Și a ... Citiţi mai mult.

 

Balul Bobocilor 2018

Vineri, 16 noiembrie 2018, într-o atmosferă plină de emoții și de bucurie s-a desfășurat Balul Bobocilor 2018, eveniment organizat la Căminul ... Citiţi mai mult.

 

Formare pedagogico-lasalliană la Salzburg

În perioada 8-10 noiembrie 2018, Cristina Iștoc, directorul școlii și Fr. Ghiurca Vicențiu au participat la Salzburg – Austria, la o sesiune de ... Citiţi mai mult.

 

Campanie de voluntariat - Voluntarii Carității

Cu totii stim ca o mana intinsa ascunde o poveste trista, dar de multe ori alegem sa intoarcem privirea si ne vedem de drum. Oricand putem gasi in ini ... Citiţi mai mult.

 

Schimb de experienta lasallian

In zilele de 26 si 27 octombrie, ne-am bucurat sa avem in mijlocul nostru un grup de elevi lasallieni, din Lyon, Franta, de la Colegiul La Salle "Aux ... Citiţi mai mult.

 

Participare la ceremonia prilejuită de Ziua Armatei Române.

Eveniment deosebit în Pildești, la Monumentul Eroilor, cu ocazia Zilei Armatei Române. Întreaga comunitate educativă a Liceului nostru a avut cin ... Citiţi mai mult.

 

Pelerinajul absolvenților 2019!

Sâmbătă, 20 octombrie 2018, la inițiativa Oficiului de Pastorație Școlară, s-a desfășurat la Cacica, jud. Suceava, Pelerinajul Absolvenților ... Citiţi mai mult.

 

Zile de conviețuire!

Vineri, 19 octombrie 2018, s-au încheiat zilele de conviețuire pentru toți elevii liceului nostru. Activitățile s-au desfășurat pe parcursul a ... Citiţi mai mult.

 

Un million de copii se roagă Rozariu!

Joi, 18 octombrie 2018, profesori și elevi ai liceului nostru au dedicat timp și rugăciunii. Fundația pontificală „Kirche in Not” („Biseric ... Citiţi mai mult.

 

VIZITA DOMNULUI KARL KEMPF

Luni, 24 septembrie, ne-am bucurat să-l avem în mijlocul nostru pe dl Karl Kempf din Elvetia. Domnul Kempf este fondatorul Fundaţiei CarElveţia ş ... Citiţi mai mult.

 

ZILELE INTERNAȚIONALE LASALLIENE PENTRU PACE

ZILELE INTERNAȚIONALE LASALLIENE PENTRU PACE Începând cu data de 21 septembrie timp de o lună, la inițiativa Consiliului Internațional al Tin ... Citiţi mai mult.

 

Începutul anului şcolar 2018-2019

În fiecare an venirea toamnei este încărcată de emoţii, deoarece începe şi noul an şcolar. Este o atmosferă frumoasă în care primul sunet a ... Citiţi mai mult.