La Salle PILDESTI
A se înregistra
Autentifică-te


Ştirile Liceului La Salle
   

Excursia de sfârşit de an şcolar

Şi anul acesta am dorit să păstrăm tradiţia de a organiza o excursie la sfârşit de an şcolar împreună cu toţi elevii premianţi şi cu abso ... Citiţi mai mult.

 

Festivitatea de premiere

Joi, 5 iulie, după sfânta Liturghie de mulţumire celebrată de pr. Iordache Gheorghe şi de pr. primţiant Aenoaiei Marian, ambii din Congregaţia ... Citiţi mai mult.

 

Vizita unui grup de elevi de la Colegiul La Salle din Manlleu, Catalonia, Spania

Vineri, 8 iunie, ne-am bucurat să avem în mijlocul nostru un grup de şase elevi şi o doamnă profesoară ai Colegiului La Salle din Manlleu, regiu ... Citiţi mai mult.

 

Curs festiv și Balul Absolvenților

Ziua de luni, 21 mai, a fost o zi deosebită pentru liceul nostru, deoarece, 22 de elevi de clasa a XII-a au ținut să-și încheie o etapă importan ... Citiţi mai mult.

 

Vizita Fratelui Superior General Robert Schieler

Vineri, 11 mai 2018, am avut onoarea de a fi vizitați de Fratele Robert Schieler, Superiorul General al Congregației Frații Școlilor Creștine. Fr ... Citiţi mai mult.

 

Olimpiada națională

Devine o tradiție participarea elevilor noștri la Olimpiada națională pe discipline tehnice. Și anul acesta școlar, școala noastră și județu ... Citiţi mai mult.

 

Formarea pedagogico-lasalliană a cadrelor didactice

În zilele noastre, învățarea în echipă, creșterea personală și profesională împreună cu alții, reprezintă abilități pe care trebuie s ... Citiţi mai mult.

 

”Fii voluntarul bucuriei și al speranței!”

În timpul Postului Mare, la inițiativa Consiliului Școlar al Elevilor s-a demarat a treia campanie de voluntariat din cadrul Proiectului ”Volunta ... Citiţi mai mult.

 

Liturghii de Postul Mare

Pocăința interioară a creștinului poate avea forme variate. Sfânta Scriptură subliniază, în acest sens, trei forme: postul, rugăciunea și po ... Citiţi mai mult.

 

„Fii voluntarul Bucuriei și al Speranței!”

Așa cum am afirmat și în alte ocazii, toate activitățile școlare și extrașcolare pe care le desfășurăm în acest an școlar au ca moto „B ... Citiţi mai mult.

 

Olimpiada pentru discipline tehnice 2018

Participarea elevilor noștri la Olimpiada pentru disciplinele tehnice a devenit deja o tradiție, aceasta trezind mult interes în rândul elevilor d ... Citiţi mai mult.

 

22 ianuarie – Rugăciune ecumenică

Luni, 22 ianuarie, liceul nostru a fost gazda unei rugăciuni ecumenice organizate cu ocazia Octavei de rugăciuni pentru Unitatea Creştinilor. Tema ... Citiţi mai mult.

 

"Fraţii Şcolilor Creştine"

Joi, 25 ianuarie 2018, a fost condus pe ultimul drum pământesc fratele Marcelin (1922-2018), care a trecut la cele veşnice, în seara zilei de luni ... Citiţi mai mult.

 

Binecuvântarea Şcolii

La reîntoarcerea elevilor şi profesorilor la şcoală, după vacanţa de Crăciun, marţi, 16 ianuarie, a avut loc binecuvântarea şcolii şi a tut ... Citiţi mai mult.

 

Crăciun 2017

Fraţii Şcolilor Creştine şi întreaga comunitate educativă a Liceului Tehnologic „Sfântul Ioan de La Salle”, din Pildeşti, vă urează ... Citiţi mai mult.

 

Serbarea de Crăciun 2017

Vineri, 22 decembrie, în ultima zi de şcoală din anul calendaristic 2017, elevii liceului nostru au pregătit tradiţionala serbare de Crăciun. Sp ... Citiţi mai mult.

 

Advent – Campania de solidaritate „Voluntarii Bucuriei”

Timpul binecuvântat al Adventului ne oferă posibilitatea de a fi mai buni, mai înţelegători şi mai darnici faţă de semenii noştri. Atât de ... Citiţi mai mult.

 

8 Decembrie – Zi de formare pedagogico-lasalliană

Aspectul formării continue a tuturor cadrelor didactice, a personalului auxiliar și nedidactic, constituie și anul acesta un obiectiv prioritar pen ... Citiţi mai mult.

 

1 Decembrie – Spre centenarul Marii Uniri

Cu ocazia sărbătoririi zilei naţionale a României, a fost iniţiat în şcoala noastră proiectul şcolar „Spre cententarul Marii Uniri”. Aces ... Citiţi mai mult.

 

Octombrie – Noiembrie Proiect şcolar „Bucuria ta este şi a mea”

În lunile octombrie-noiembrie, în liceul nostru s-a desfăşurat Proiectul şcolar intitulat „Bucuria ta este şi a mea”. Activităţile au fost ... Citiţi mai mult.

 

17 noiembrie – Balul bobocilor

Balul Bobocilor 2017, al Liceului Tehnologic ,,Șfântul Ioan de La Salle”, și-a desemnat vineri, 17 noiembrie, câștigătorii. Astfel, sub generi ... Citiţi mai mult.

 

27 octombrie - Activitate de voluntariat și vizită la Butea

În luna octombrie, la nivelul Liceului nostru a fost derulată o activitate de voluntariat care a constat în strângerea de fructe, legume și alte ... Citiţi mai mult.

 

„Bread-Baking-Week along the Danube”

În intervalul 7-16 octombrie 2017, Asociaţia „Danube-Netwokers”, împreună cu care avem un parteneriat care durează de trei ani, a organizat o ... Citiţi mai mult.

 

Ziua internaţională pentru reducerea riscului dezastrelor naturale

Cu ocazia Zilei internaţionale pentru reducerea riscului dezastrelor naturale, vineri, 13 octombrie, a avut loc un Exerciţiu pentru situaţii de urg ... Citiţi mai mult.

 

6 octombrie – Lectorat cu părinţii

Vineri, 6 octombrie, a avut loc primul lectorat cu părinţii din noul an şcolar. Prima parte a şedinţei a avut loc în aula de conferinţe şi a ... Citiţi mai mult.

 

25 septembrie – Proiectul „Bread connects”

Vizita reprezentanţilor Asociaţiei Danube-Networkers for Europe din Ulm, Germania. Luni, 25 septembrie, liceul nostru s-a bucurat să primească vi ... Citiţi mai mult.

 

21 septembrie – Ziua Internaţională a Păcii

Joi, 21 septembrie, a fost sărbătorită în întreaga lume Ziua Internaţională a Păcii. Consiliul Internaţional al Tinerilor Lasallieni a propus ... Citiţi mai mult.

 

Elevii claselor IX-a ... XII-a

... Citiţi mai mult.

 

11 septembrie – Început de an școlar

Luni, 11 septembrie, a sunat pentru întâia oară clopoțelul în noul an școlar 2017-2018. Am dorit să începem acest nou an școlar în prezența ... Citiţi mai mult.

 

Excursie de sfârşit de an şcolar

După exact o săptămână de la festivitatea de premiere, joi, 13 iulie, a avut loc tradiţionala excursie de final de curs şcolar. Au participat e ... Citiţi mai mult.

 

Vizita Fraților Provinciali și festivitatea de premiere

După sfânta Liturghie prezidată de pr. Claudiu Eva, din Comunitatea părinţilor Misionari ai Cuvântului Divin, din Cordun, într-un cadru festiv ... Citiţi mai mult.